Kirkebøger

KIRKEBØGER

Igennem nogen tid har vi i arkivet været i gang med registrering af de tilgængelige kirkebøger for Munkebo Sogn. På denne side kan du let søge efter f.eks. en slægtning i kirkebøgerne. Som det fremgår af skemaet herunder kan du søge på forskellige oplysninger om personen og få vist oplysningerne om vedkommende sammen med et link til det opslag i kirkebogen, hvor han / hun er omtalt. Vi er ikke færdige med registreringen, men vil løbende lægge registreringer ud på siden her efterhånden som de bliver færdige.

Et par enkelte tips:  %-tegnet kan bruges, hvor du er i tvivl om stavemåden. Hvis du f.eks. er i tvivl om Christian staves med K eller Chr. kan du skrive %ristian, og systemet vil finde begge stavemåder. Under F=fødte vil både dødfødte drenge og piger, der ikke er navngivet, stå under moderens navn.

Når du trykker SØG vil du få vist en liste med de fundne personer. Ved klik på KLIK HER i kolonnen SE KIRKEBOG vil du få vist den side i kirkebogen, hvor personen er registreret. Kirkebøgerne vises i et eget vindue.

 

Kirkelig handling:

F=Fødsel K=Konfirmation V=Vielse D=Død
Dato:
F.eks. 06.12.1899 eller 1905 for søgning kun på årstal
Personens køn:
Tomt felt = begge køn
Person, fornavn:
Her kan du skrive hele eller blot en del af fornavnet
Person, efternavn:
Her kan du skrive hele eller blot en del af efternavnet
Sortering efter
Tomt felt = sortering efter efternavn